Etiketter — Självhäftande etiketter i fyrfärgstryck billigt

Etiketter är mycket användbara produkter i många olika sammanhang. De kan användas för att märka produkter, som reklam och för att märka upp lådor, kartonger och foldrar. Man kan också ha namnetiketter så att man kan klistra på sitt eget eller företagets namn på ett papper eller en produkt, om man vill det. Bara fantasin sätter gränsen för vad etiketter kan användas till.

Beställ etiketter online:


VistaPrint.se


Sätt etiketter på böcker, CD-skivor, leksaker och mycket annat
+ Skapa på några få minuter
+ Högkvalitativt fyrfärgstryck
+ Enkel och snabb beställning

Man kan trycka bilder och en mängd text på etiketterna. Själva etikettens design återspeglar det budskap man vill föra ut och det är därför bra att tänka igenom hur man vill att etiketten ska se ut. Etiketter kan vara av alla möjliga former och storlekar och de största tar upp en hel A4 själv.

Etiketter kan komma otryckta och levereras då i rullar eller på A4- eller A5-ark som passar skrivare. De vanligaste etiketterna är vita, men de finns i många olika färger att beställa. En färg kan vara betydelsefull om man vill ge en etikett extra uppmärksamhet. Det finns flera standardstorlekar och i de flesta dataprogram kan man ställa in rätt etikett-storlek innan man gör utskriften. Med etiketter kan man utforma sina egna texter allteftersom behov uppstår. Detta system är också bra vid namnetiketter för gäster eller besökare.

Etiketter

Tryckta etiketter ger ett professionellare intryck, då färgerna håller längre och är klarare. Att beställa tryckta etiketter ger också mindre arbete på hemmaplan, då etiketterna är redo att användas när man behöver dem. De förtryckta etiketterna levereras i ark, rullar, eller i buntar med egen baksida, redo att användas när man behöver dem.

Beställ etiketter online:

VistaPrint.se


Rekommenderat: