Tackkort dop

Tackkort till dop
När man har haft en fest av något slag så är det brukligt att skicka tackkort till de gäster som besökt festen och som gett presenter av något slag. Även om många av de gamla etikettsreglerna har försvunnit i modern tid så är tackkort en av de saker som man inte bör låta bli. Detta gäller oavsett vilket typ av fest som man har haft.

När det gäller dop så är det också viktigt att skicka tackkort efteråt. Dop tillhör de fester och högtider som är allra mest välbesökta och ofta överöses det lilla barnet med mängder av doppresenter och därför bör man verkligen skicka tackkort till gästerna efteråt.

Beställ tackkort till dopet här:


VistaPrint.se


Köpa tackkort till dopet på nätet
När det gäller tackkort dop så är det smart att inhandla dem på nätet. Då slipper man ta med sig barnet ut på stan för att leta tackkort. Att gå in och ut i affärer med ett trött och hungrigt spädbarn och en stor barnvagn är ofta ingen hit. Risken är att man helt enkelt inte orkar skaffa tackkort för att det känns som en så stor affär att göra det. Med småbarn så har man dessutom oftast alldeles fullt upp, vilket gör att det lätt blir att man glömmer bort tackkorten efter dopet.

Tackkort dop

Beställ tackkorten samtidigt som inbjudningskorten

Ett smart råd är att beställa tackkorten i samband med att du beställer inbjudningskorten. Då kan du utgå från samma tema och samma färger, vilket ger ett proffsigt intryck. Det är ju också många andra fördelar med att beställa dem samtidigt. Dels spar man in pengar eftersom man bara behöver betala en enda fraktavgift. Dels så har man det gjort redan innan dopet, så det finns ingen risk att glömma bort det efteråt. Man behöver inte heller riskera att ens mall, design eller tema har försvunnit från webbplatsen där man beställde inbjudningskorten några månader tidigare.

Hur ska tackkort efter dop se ut?

När det gäller tackkort dop så är det roligt att ha med ett foto på barnet. Eller varför inte ta ett handavtryck eller fotavtryck av barnet som du sedan laddar upp som foto till tackkortet. Det ger ett personligt tackkort. Om man inte har alltför många gäster på dopet så kan man efter dopet ta foton på gästerna tillsammans med bebisen. När du sedan ska utforma tackkortet kan du välja en bild där den du ska tacka håller i barnet. Mer personligt tackkort går knappast att få. På tackkortet skriver du sedan en personlig tackhälsning och skriver under med namn på alla i familjen.

Beställ tackkort till dopet här:

VistaPrint.se


Rekommenderat: