Visitkort Online

Visitkort online – först väljer man vilken typ av visitkort du vill ha. Det finns olika kategorier, som exklusiva visitkort, vikta visitkort, kontaktkort och självhäftande visitkort.

Både företagare och privatpersoner kan ha stor nytta av att ha egna visitkort. Som företagare byter man ofta visitkort när man är på mässor och möten, för att kunna skapa sitt nätverk inom olika branscher. Som privatperson kanske det inte är helt nödvändigt med visitkort, men det kan vara kul att ha och det kan också underlätta om man ofta behöver uppge sig adress och andra uppgifter. Har man en blogg så kan man trycka upp visitkort med bloggadressen på. Idag är det allt viktigare att kunna marknadsföra sig själv och ett sätt att göra det på är just genom visitkort. Numera kan man skapa otroligt snygga visitkort och man kan göra dem personliga och informativa.

Beställ visitkort online:


VistaPrint.se


Att beställa visitkort på nätet
Att beställa visitkort på nätet är ett smidigt sätt att beställa visitkort på. Då skapar man själva visitkortet direkt på datorn, genom att välja bland olika mallar. Sedan skickas visitkortet direkt hem till brevlådan. Smidigt och enkelt. Ett företag som tillhandahåller bland annat visitkort är Vistaprint. De har funnits i många år och har inte bara visitkort utan också musmattor, muggar, kläder, julkort, inbjudningskort och mycket annat som man kan använda för att marknadsföra sig själv eller sitt företag.

Beställa visitkort hos Vistaprint

Först väljer man vilken typ av visitkort man vill ha. Det finns olika kategorier, som exklusiva visitkort, vikta visitkort, kontaktkort och självhäftande visitkort. Därefter kan man skapa sitt eget personliga visitkort genom att antingen använda sig av Vistaprints mallar eller ladda upp egna foton eller designer. Mallarna finns kategoriserade efter bransch eller stilar och det finns verkligen hur många som helst att välja bland. Man kan också göra massor av andra val för att skapa sitt eget unika och proffsiga visitkort. Matt eller blank yta? Blank baksida, svartvit baksida eller baksida i färg?

Man kan också välja antingen stående eller liggande layout. När man gjort alla sina val så skriver man in den text man vill ha på sitt visitkort och gör sedan sin beställning. Vistaprint har ofta erbjudanden där man kan beställa visitkort gratis. Då betalar man endast för frakten och själva visitkorten är gratis. Det är ett bra sätt för den som vill prova på att beställa visitkort online eller som vill testa och se hur visitkorten från Vistaprint ser ut. En stor fördel med Vistaprint är att man inte behöver trycka upp jättestora kvantiteter utan man kan beställa i små volymer också, vilket passar mycket bra för småföretagare och privatpersoner.

Beställ visitkort online:

VistaPrint.se


Rekommenderat: