Brevpapper — Skräddarsydda brevpapper billigt

Brevpapper är till skillnad från vanliga skriv- och kopieringspapper det papper som man skriver personliga brev på. Det kan vara ett affärsbrev eller ett försättsblad till andra dokument som man skickar med. För viktig korrespondens är det bra med ett brevpapper med hög kvalitet, för att göra ett gott intryck.

Beställ brevpapper online:


VistaPrint.se


*Skapa brevpapper på några få minuter, leverans inom bara 3 dagar.
*Matchande kuvert finns tillgängliga i kassan.
*Fyrfärgstryck på 90 g/m² papper.

Brevpapper kommer i många olika utföranden. Ett brevpapper är av en lite tjockare och bättre kvalitet där företagets logotyp och eventuellt adress visas på ett prydligt sätt. Många använder vilket A4-papper som helst för att skriva brev på. Det är lite synd för det finns mycket fina, bra och prisvärda brevpapper att välja mellan. Ett snyggt brevpapper ger ett professionellt intryck, och är väl värd pengarna.

Brevpapper

Gemensamt för nästan alla brevpapper är att de har storleken A4, den storlek som är standard i Sverige idag. De allra flesta företag väljer sedan ett papper med ytvikten 80 – 100 g. Ett papper med större ytvikt ger ett mer professionellt intryck av pappret. Vissa företag använder ett enklare papper vid stora utskick och ett med större ytvikt vid viktig affärskorrespondens.

Det är också viktigt att tänka på hur papprets struktur ska vara, om man vill ha en matt eller en glansig yta. En glatt yta på ett brevpapper ger ett annat intryck för läsaren än ett brevpapper med en matt yta.

Det tryck man har på brevpappret kan vara allt mellan en och fyrfärg och brukar vara företagets logotyp. Längst ner på brevpappret brukar man ange företagets namn och adress i svart. Men man kan också välja en annan färg om man tycker det är snyggare. Det går också att välja designat tryck med mönster eller kanter om man vill förstärka det personliga uttrycket på brevpappret.

Det bästa är om man matchar alla dessa kriterier med kuvertets egenskaper, för att på så sätt få en enhet. Det ger ett bra intryck och ser vackert och genomtänkt ut, så att pappersvalen och kvaliteten överensstämmer med den profil företaget vill ha.

Beställ brevpapper online:

VistaPrint.se


Rekommenderat: