Muggar med tryck

Muggar är populära julklappar och presenter. Väldigt många svenskar dricker ju såväl the som kaffe och då behövs förstås muggar. Både kaffe och te är ju också vanliga bjuddrycker och då behöver man muggar så att det räcker till alla gäster. Många har också med sig en egen mugg till jobbet som man har stående i fikarummet. Det finns ett stort utbud av muggar att välja bland om man vill köpa en mugg eller ge bort en mugg i present. Det är därför ganska så enkelt att hitta muggar som passar för alla smaker och stilar. Men det som är mest uppskattat är nog ändå muggar med tryck. Det gäller oavsett om man vill köpa en egen mugg för att ha i fikarummet eller om man vill ge bort muggar till sina nära och kära. Ska man ha en fikamugg så är det ju bra om det är en personlig mugg som man lätt känner igen och som man inte kan förväxla med kollegornas muggar.

Här köper du muggar med tryck:


VistaPrint.se


Muggar med tryck

Muggar med tryck blir allt mer populära. Man kan beställa muggar med alla slags tryck på, såväl text som bilder och foton. Om man beställer muggar med tryck via nätet så kan man ladda upp i stort sett vilka bilder som helst, liksom sina egna foton. Man kan också göra fotokollage med flera olika bilder. På så sätt kan man skapa egna unika och personliga presenter till familj och vänner. Har man eget företag kan man göra muggar med företagets logotyp på. Muggar kan på så sätt alltså också vara ett sätt att marknadsföra sig på.

Muggar med tryck

Beställa muggar med tryck via nätet

På nätet är det enkelt att beställa muggar med tryck. Det finns många sajter att välja bland och däribland är Vistaprint en av de största sajterna där man kan beställa muggar med olika slags tryck. Att beställa via nätet underlättar eftersom man oftast faktiskt redan har sina foton på datorn och då är det smidigt att bara ladda upp de bilder och foton som man vill ha på sina muggar.

Muggar med tryck hos Vistaprint

Vistaprint är ett företag som fokuserar på produkter med tryck. Det är allt ifrån inbjudningskort och julkort till kläder, muggar, kalendrar och musmattor med tryck som man kan beställa därifrån. Det finns mängder av olika mallar och designer att använda sig av och man kan också ladda upp sina egna designer och foton vid beställning. Frakten baseras på hur mycket man beställer och leveranstiden är kort. Är man ute i god tid kan man välja en lite längre leveranstid och då får man i gengäld ett lägre pris på frakten.

Här köper du muggar med tryck:

VistaPrint.se


Rekommenderat: