Stämplar med fyrfärgstryck till bra priser

Stämplar underlättar posthantering, lagerhantering och det administrativa arbetet på kontoret och i all typ av lagerhållning. De kan användas i en mängd olika sammanhang. Det kan vara stämplar som används för att datummärka, numrera och paginera, stämplar med adressuppgifter, konterings- och attesteringsstämplar eller stämplar med uppmaningar av olika slag. Stämplar med uppmaningar kan till exempel vara mycket användbara om man vill trycka på något extra vid ett tillfälligt utskick, eller om man vill göra lite extra reklam för något och stämpla på kuvert eller andra utskickspapper.

Beställ stämplar online:


VistaPrint.se


+ Skapa dina egna stämplar på några få minuter
+ Oändligt många användningsområden både hemma och på jobbet
+ Välj mellan svart, rött eller blått bläck

Det finns flera olika typer av stämplar. Enklare stämplar kommer med en tillhörande färgdyna, till exempel stämplar som används för enklare texter som attesterings- och konteringsstämplar, innehållsstämplar eller adresstämplar. Dessa är billiga i inköp men kräver istället flera moment att fungera.

Stämplar

Alltfler moderna stämplar behöver man ingen dyna till, utan där är stämpeldynan inbyggd i själva stämpeln. Stämpeln fyller då på färgen automatiskt genom att stämpeln vänder texten upp efter nedtrycket och trycks emot en inbyggd stämpeldyna. Detta är mycket vanligt i de flesta datum- och pagineringsstämplar, men det går även att ha sådana stämplar för vilket tryck som helst. De inbyggda stämpeldynorna går att fylla på med färg vid behov.

Datumstämplar är stämplar som anger datumet. De ändrar man automatiskt varje morgon. Numreringsstämplar är lite mer avancerade stämplar som själva matar ett steg framåt vid varje nedtryck. På så sätt behöver man inte själv ändra numreringen efter varje gång.

Med ”gör-det-själv-stämplar” kan man själv bestämma vad det ska stå på stämpeln, och man kan ändra stämpelns innehåll när man själv önskar. Stämpeln kommer med ett antal lösa bokstäver, siffror och tecken som man själv fäster fast i stämpeln för att få rätt tryck.

Elektriska stämplar används främst för numrering och datumstämpling, men kan också innehålla valfria fasta tryck. När de väl har ställts in går de av sig själva. Man trycker bara in pappret i stämpeln och så trycker stämpeln automatiskt ner en siffra eller ett datum, vilket är mycket praktiskt vid stora mängder dokument som ska stämplas.

Stämplar kommer ibland med praktiskt stativ att hänga upp dem i när de inte används. Dessa är särskilt användbara om man har flera stämplar som man använder ofta.

Vilken typ av stämpel man väljer, beror på det syfte stämpeln har, hur mycket den kommer att användas, och givetvis vilket pris man är beredd att betala för stämpeln.

Beställ stämplar online:

VistaPrint.se


Rekommenderat: