VistaPrint visitkort och trycksaker direkt

Vistaprint har ett stort utbud av olika trycksaker till bra priser online för både företag och privatpersoner. Man kan välja bland olika kategorier och där kan man hitta hur mycket som helst, som visitkort, kalendrar, kontorsmaterial, musmattor, muggar, magneter, nyckelringar, julprodukter, presenter och så vidare. Vistaprint har ofta olika kampanjer och erbjudanden. Det händer relativt ofta att de erbjuder till exempel visitkort gratis till nya kunder. Då får ett visst antal visitkort gratis, man behöver bara betala frakten. För att inte gå miste om något förmånligt erbjudande bör man anmäla sig till deras nyhetsbrev, då kommer alla erbjudanden direkt till ens mailadress. Alla aktuella erbjudanden finns också samlade under en speciell flik på hemsidan.


Besök VistaPrint här:
VistaPrint.se

Vistaprint är ett internationellt företag som har specialiserat sig på att via internet ta emot beställningar på olika reklamprodukter till såväl konsumenter som småföretagare. Det var Robert Keane (nuvarande VD) som grundade Vistaprint i Paris 1995, direkt efter sin examen på INSEAD Business School. Han såg att de flesta vanliga tryckerier endast tryckte upp riktigt stora beställningar och detta var något som småföretag inte hade råd med. Därför nischade han in sig på små beställningar, riktade mot småföretag och konsumenter. Vistaprint samlar många liknande små beställningar till större grupper och detta möjliggör för kunderna att kunna beställa i små volymer.

För att göra produkterna ännu billigare för konsumenterna används internet som medium och den grafiska designen erhålls via en designstudio där kunderna själva kan designa sina produkter inom vissa givna ramar. Numera har företaget Vistaprint tryckerier i både Kanada och Nederländerna. De omsätter 400 miljoner dollar och har 1600 anställda. De hanterar i snitt 54 000 beställningar dagligen.

Visitkort från VistaPrint

Enkelt att handla hos VistaPrint

För att kunna handla hos Vistaprint måste man skapa sig ett konto. Detta gör man enkelt genom att fylla i sina personuppgifter och därefter är man kund. Sedan är det bara att börja titta igenom det stora sortimentet och välja vilken produkt man är intresserad av. När man valt produkt så får man välja design, samt lägga till text och andra tillval. Man kan ladda upp sina egna foton om man vill och det finns också olika mallar att välja bland. Man kan välja fraktsätt och på så sätt kan man också påverka såväl pris som leveranstid. Ju snabbare man vill ha sin vara, desto dyrare blir frakten. Man brukar tjäna på att beställa flera produkter åt gången. Betalning sker sedan antingen med banköverföring eller bankkort.

>> Besök Vistaprint

Rekommenderat: