Vykort — Beställ Tryckta Vykort Online

Vykort skickas till vänner och bekanta när tillfälle ges. Dessa små pappersark som man skickar med sedvanlig post är det absolut vanligaste sättet att skicka en semesterhälsning eller någon annan hälsning på. Vykort brukar få stor betydelse för mottagaren. Inget gör så gott som att få ett vykort och många sparar sina vykort som minnen. Men vykort kan faktiskt vara mycket mer användbara än så. Ett företag kan göra god reklam via vykort.

Beställ vykort online:


VistaPrint.se


  • Fyrfärgstryck på tjockt papper
  • Tusentals designmallar
  • Möjlighet att ladda upp foton eller logotyper
  • Matchande kuvert erbjuds i kassan
  • Snabb 3-dagars leverans finns tillgänglig

Vykort är ofta av en ganska liten storlek och ska vara behändiga att skicka. Texten som man skriver på ett vykort är ganska begränsad. En enkel hälsning om vart man är och om något roligt man har gjort. Det viktigaste med vykortet är dess personlighet och att man visar att man har tänkt på den person man skickar vykortet till.

För företagen kan det vara en smart marknadsstrategi att skapa vykort med produkterna. Det är en rolig reklamgrej att få och fler än man tror använder sedan dessa vykort för att skicka hälsningar till vänner och bekanta. På så sätt sprids budskapet enkelt och effektivt tillsammans med en personlig hälsning. Smart och priseffektivt.

Vykort

Vanligaste storleken på vykort

Vanligaste storleken är A6-formatet men det kommer även i andra varianter. Pappret som vykortet trycks på är styvt och kan vara glansigt eller matt på ytan, vilket man helst föredrar. Bilder kan bli tydligare på glansigare papper, medan man kan få en härlig ”naturlig” känsla med ett grövre och mattare papper. Då kanske man kan lägga in en stiliserad bild eller ett enklare motiv på vykortet för att få en bra kombination.

Baksidan är alltid matt och tryckt med rader att fylla i adressuppgifter på och man markerar ofta platsen för frimärket med en ruta. Mattheten på baksidan är för att man lätt ska kunna skriva på det utan att texten smetar ut sig.

Genom att kombinera en rolig bild, en text och en logotyp kan man effektivt föra ut ett budskap. Eller så kan man själv göra sina egna vykort från en resa med en bild man tagit själv och skicka ut till vänner och bekanta. Det blir mycket personligt och roligt med sådana vykort. Då får vännerna garanterat ett vykort ingen annan får i världen.

Beställ vykort online:

VistaPrint.se


Rekommenderat: